2011. november 30., szerda

Rajzpályázat nyertese: dunapataji óvodás!

Kedves Olvasóim,

Október végén megkeresett kislányom óvónénije Bogi néni, azzal, hogy mi lenne ha Dorina is indulna egy bizonyos rajzpályázaton. Mint utólag megtudtuk ez a Homokhátsági Zrt. és a Felső-bácskai Hulladékgazdálkodási Kft. közösen meghirdetett pályázata volt, kimondottan óvódásoknak.

Természetesen egyből igent mondtunk, hiszen kislányom imád rajzolni! Még azon a hétvégén leültünk kislányommal elkezdtünk beszélgetni, hogy miről is kéne rajzolni, mivel csak annyit tudtunk, hogy a környezetünkkel kapcsolatosan kell valamit rajzolni, beszélgetni kezdtünk arról, hogy mi a rossz a Földünknek, mitől lesz beteg és hogyan lehetne ezen segíteni.
Nagyon sokban befolyásolta a sikert, hogy a tavalyi évben az óvodában a környezet megismerése és annak megóvása előtérbe került az óvodai oktatásban. A környezettudatosság csodás módon a mi piros csoportunkban valósult meg leginkább, kedves óvónőink közreműködésével. Ezért óriási köszönet illeti meg őket: Némethné Bogi nénit és Tardiné Erzsike nénit!!!

Hétvégén megrajzolt a drágám 3 képet:
Pályarajz 1.
Pályarajz 2.
Pályarajz 3. 
 













A rajzokat a tanítási szünet utáni hétfőn, nov. 7-én bevittük az oviba és Bogi néni el is postázta mivel a beadási határidő nov. 10-e volt. Ezek után már csak várnunk kellett. Aztán.... megkaptam a hírt egyik reggel:
Bogi néni büszkén újságolta, hogy Dorina nemcsak a legjobbak közé jutott be, hanem megnyerte a pályázatot.
Soha nem felejtem el, még a hideg is végigfutott a hátamon, annyira megörültem. Nem akartam elhinni. De aztán megjött pár nap múlva a hivatalos meghívó is a díjátadóra.

Eljött a nagy nap: Nov. 30.

Az óvónénikkel együtt elmentünk Bajára, hogy részesei legyünk ennek a gyönyörű pillanatnak, mikor kislányom átveheti nyereményét.
A fődíj: Bicikli


Ezúton is szeretnék még egyszer köszönetet mondani Bogi óvonéni áldozatos munkájáért és hogy ilyen nagy figyelmet fordít a gyermekek képességeire és természetesen Erzsike vezető óvónéninek is aki kiaknázva a pályázat nyújtotta lehetőségeket meg is méretteti ezeket. Ha ezt nem teszik meg, akkor nem is nyerhettünk volna! 


Andi néni, Bogi néni, Dorina és Erzsike vezető óvónéni
KÖSZÖNET NEKIK MINDENÉRT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése