2013. október 25., péntek

Elöbb érkezik a családi!

Kedves Olvasóim,

Egy kedves Ismerősöm vette a fáradságot és e-mailben megkérdezte az Államkincstárt mennyire igaz, hogy idén is előbb kapjuk a családi pótlékot vagy sem.
A válasz a következő volt:

Tisztelt Ügyfelünk!
A Magyar Államkincstár Központi Ügyfélszolgálati Osztályára érkezett elektronikus levelét megkaptuk. Köszönjük, hogy kérdésével hozzánk fordult. Kérdésére az alábbi tájékoztatást adjuk: A családtámogatási ellátást (családi pótlék, gyermekgondozási segély, gyermeknevelési támogatás) utólag, a tárgyhónapot követő hónap 10. napjáig, bankszámlára utalás esetében 3. napjáig kell folyósítani. Bankszámlára utalás esetében, ha a tárgyhónapot követő hónap 3. napja szombat, vasárnap vagy munkaszüneti nap, akkor a folyósításról az azt követő első munkanapon kell gondoskodni. A 2013. évi családtámogatási ellátások kifizetésének időpontjáról tájékozódhat: http://www.allamkincstar.gov.hu/maganszemelyek/csaladtamogatas/2

A munkaszüneti napokra tekintettel a lakcímre utalandó családtámogatási ellátások 2013. október 25-i dátummal, míg a bankszámlára utalandó ellátások 2013. október 30-i dátummal kerülnek utalásra. Az ellátás megérkezéséig szíves türelmét kérjük.

Felmerülő kérdéseit a Magyar Államkincstár telefonos ügyfélszolgálatán, az (1)-452-2910, (20)-881-9535, (30)-344-0045, (70)-460-9005 számokon is felteheti munkatársainknak, valamint tájékozódhat a www.allamkincstar.gov.hu című honlapunkon.


Tehát azok megnyugtatására akiknek már sokadika van és egyébként mindenkinek mondom akit érint, hogy hivatalosan is október végén, azaz jövőhéten mindenki megkapja a családi pótlékot és egyéb családtámogatási ellátást.


Üdv. Tünde


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése