2012. február 13., hétfő

Farsang az oviban 2012


Kedves Olvasóim,

Kis félelemmel vártuk idén a farsangot.
Gyermekeimnek ez az egyik legkedvesebb programja az oviban, de sajnos tavaly nem túl jól sikerült a tömeg miatt.Imádnak jelmezekbe bújni mint minden kis gyerek és táncikálni, énekelni önfeledten.

 Idén kislányom sellőnek ( Ariel hableánynak), míg kisfiam Batman-nek szeretett volna beöltözni. Hát én már múlt évben elkezdtem a jelmezek és kiegészítők beszerzését, megvarrásának megszervezését. Kislányom szerette volna elénekelni kedvenc meséjének az Arielnek egyik betétdalát ezért már másfél hónapja elkezdtem vele gyakorolni. Az eredmény az alábbi videóban látható, bár csak részlet az előadásból, mert a nagy izgalmamban annyira remegett a kezem, hogy nem tudtam felvenni elejétől a végéig. Szeretném megköszönni az óvoda vezetőségének és Dorina óvónénijének, hogy lehetőséget adtak és adnak arra, hogy kislányom alkalmanként kiélhesse szereplési vágyait és ennek eredményét másokkal is megoszthassa! Ő ezzel a lehetőséggel boldogan él, mert nagyon szeret énekelni. A műsort mindenki megnézheti teljes terjedelmében a PatajTv műsorában.


Idén nagyon jó ötlet volt a Belépőjegy, ami persze egy jelképes összeg volt, de legalább megakadályozva lett hogy bárki bármikor betoppanjon, kiküszöbölve a nagy tömeget.
Legyen ott AZ, akit igazán érdekel.
A bevonulás is jobban ment, ötletes volt a jelmezek bemutatása a terem közepén forgással, valamint most a tánctér is nagyobb volt, mert nem volt akkora a tömeg. Élvezték a gyerekek a táncot. Frederico bohóc adta a talpalávalót. :))))


A tombola vásárlása is jobban megvolt szervezve, most mindenkinek jutott! Igaz kicsit szűkös volt a folyosó, annyi embernek, de jövőre talán már ez is másképp lesz...Pl. lehetne csoportonként kérni a szülőket, hogy először csak a zöld csoportosok fáradjanak ki a tombolanyereményeikért, aztán ha végeztek így tovább....
Ez csak egy ötlet.
A büfé idén is tele volt házi készítésű süteményekkel. Mindenki kedvére választhatott a finomságokból, szintén jelképes összegért cserébe. Köszönet a szervezőknek és kivitelezőknek!  Finom volt :)))

Összességében az óvodai farsang jó és élvezhető volt!
Gratulálok! 
Élményekkel tértünk haza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése